FLEXOVITAL+RÖDBETA Find your youthful feeling

You receive a monthly subscription without binding or cancelation time. Postage is included!

Buy 6 boxes but pay only for 5 boxes


Så att din kropp hänger med.

FLEXOVITAL+RÖDBETA är ett unikt kosttillskott för seniorer som togs fram av ett forskarteam vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala för drygt 14 år sedan. Dom inspirerades av en upptäckt som belönats med Nobelpriset i medicin 1998.

Din hjärna vill göra saker men din kropp är inte med på noterna. Du är INTE ensam om den känslan för de flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad kroppen gör. Men vi är övertygade om att du kan få fram din ungdomliga känsla igen. Det är det vi vill försöka hjälpa dig med.

Nu också med Rödbetsextrakt och Magnesium

Kombinationen av Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt, aminosyrorna L-Arginine och L-Citruline samt C-vitamin gör FLEXOVITAL +RÖDBETA till ett unikt kosttillskott.

Läs mer

Vikten av vardagsmotion

Att träna regelbundet är viktigt, det förstår alla. Men av olika anledningar har inte alla av oss möjlighet att träna. Därför listar vi här några förslag som kan underlätta för dig att få in vardagsmotion i livet.

Promenader med stegräknare i mobilen

Allt blir roligare om man ser resultat direkt. När du har stegräknaren på i din mobiltelefon så kan du börja med ett mål på 3000 steg per dag. Se hur många steg du tar första veckan och börja tävla mot dig själv! Det gör att du kanske tar en liten extra vända runt kvarteret eller går till affären istället för att ta bilen. Iphone har en App som heter Hälsa (med ett hjärta på) men det finns många bra appar och kan vi rekommendera WITHINGS.

Ta trappan istället för hissen

Att gå i trappor gör att du snabbt får upp pulsen och sätter fart på blodcirkulationen. Dessutom är det skonsamt för lederna att gå uppför i trappor (att gå nedför kan däremot göra ont om man har problem med knän).

Tvätta bilen för hand

Att tvätta bilen för hand motsvarar ca 2500 steg! Det är inte bara din kropp som mår bra utan även lacken på din bil. Du sparar sannolikt ett par kronor samtidigt som du får gratis motion.

Gör några knäböj medan du väntar

Gör dem med stöd om du behöver och medan du väntar på kaffebryggaren eller microvågsugnen. Då får du igång blodcirkulationen i lederna och det gör underverk för onda inflammerade leder.

Nu även på Apotek Hjärtat

De flesta av våra kunder väljer den fördelaktiga och praktiska prenumerationstjänsten. Men för de som vill köpa enstaka förpackningar har vi valt att sammarbeta med Apotek Hjärtat, Sveriges största privatägda apoteks-kedja och del av ICA-gruppen. BESTÄLL HÄR

Hjälp dig själv och andra

50% rabatt första månaden. 

Ingen bindningstid. Porto ingår.

Vi stöttar Zelmerlöw & Björkman foundation genom att skänka 5 kronor per såld ask. Läs mer på www.zbfoundation.com