Vitaminer För Häst Och Hund

Funktionstillskott För Häst Och Hund I Alla Storlekar Samt Åldrar

Meds_NY

Atletix Horse

ATLETIX HORSE är ett unikt fodertillskott som är baserat på en upptäckt (rörande kroppens cirkulationsapparat) som belönades med Nobelpriset i medicin 1998. Vi använder täcken, liniment, lindor och massage som alla är olika sätt att förbättra blodcirkulationen. Blodcirkulation kan påverka hästens rörlighet, uthållighet och återhämtning och med åldern blir den sämre. ATLETIX HORSE har använts av hästentusiaster och ryttare sedan 2008 och nu är det din hästs tur.

Det började med att forskare vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala ville testa om ett kosttillskott man tagit fram för människor fungerade lika bra på deras travhästar. Resultatet överträffade alla förväntningar och används idag av världstopphästar inom trav och hoppning till ”vanliga” hästar.

Vi värmer upp, masserar, använder liniment, täcken och lindor utan att tänka på att det är blodcirkulationen vi vill få igång. Det är anledningen till att flera bland de främsta travtränarna och ryttarna använder vårt fodertillskott till sina hästar. De tycker att det kan vara skillnaden mellan att stå i stallet eller vara ute på banan. Det gäller såklart även din häst.

VitalPet

När din vän blir äldre försämras rörligheten på grund stela muskler och värkande leder. Hundar påverkas precis som vi människor av att blodcirkulationen blir sämre och det märks ofta på olika sätt. Dålig rörlighet beror ofta på att musklerna stelnar till eftersom blodcirkulationen är nedsatt.

I äldre slitna leder uppstår ofta inflammationer som inte läker ut. I leden är det mikrokärl som förser leden med syre och näring och det gör att blodcirkulationen är begränsad. Det gör att det tar tid för inflammationer att läka ut och därför är det extra viktigt att få igång cirkulationen. Rörelse är bra för stela leder så försök få in flera kortare promenader hellre än en lång.

När blodcirkulationen försämras så fryser din vän lättare. Så förutom att röra sig mycket, kan en varm gosig filt vara bra när han eller hon ska sova. Blodcirkulationen som vi vet transporterar syre till hjärnan. Vid nedsatt cirkulation får cellerna i hjärna inte den mängd syre som behövs för att hålla sig aktiva. Detta resulterar i bristande ork och minskad mental närvaro.

Nedsatt blodcirkulation kan vara grundorsaken till flera åldersrelaterade krämpor som de som nämnts ovan. Kroppen producerar kväveoxid från aminosyrorna L-Arginine och L-Citrulline vilket utgör två av huvudingredienserna i Vital Pet. Vi har flertalet lyckade historier då hundar blivit rörligare och mått bättre efter att de använt Vital Pet i kombination med lättare motion. Vi vill ge alla hundar chansen till ett rörligare liv oavsett ålder eller sjukdom.

Vital Pet är framtaget av ett forskarteam på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och grundar sig på den nobelprisbelönade upptäckten om kväveoxidens roll för blodcirkulationen.

Alla Vitaminer Man Behöver För Dagen

Snabb och enkel hemleverans

Vitaminer som boostar immunförsvar

Fri Frakt

1000 – tals nöjda kunder

Våra produkter är bra på riktigt

Vi har specialiserat oss på kosttillskott för vuxna, barn samt djur i över 20 år, vilket har gett oss enorm erfarenhet om vad som är viktigt för en välfungerande kropp oavsett ålder och om du är människa, häst eller hund. Med den erfarenheten tog vi fram produktfamiljen VitaBeaner. Vi har vitaminer och mineraler som täcker hela ditt barns rekommenderade dagliga intag. Med vetskapen om att familjelivet inte alltid är lätt att få ihop vill vi underlätta ditt livspussel och leverera naturligt goda vitaminer som dina barn aldrig kommer tacka nej till.

Dela Oss:

Bioconcept
4.7/5
kosttillskott