Kosttillskott Man och Kvinna

Kosttillskott man och kvinna. Naturliga ingredienser som underlättar återhämtningen för muskler och leder.

Meds_NY
kosttillskott man och kvinna

Flexovital + Rödbeta

Flexovital+Rödbeta är ett Svenskt kosttillskott, innehållande naturliga ämnen för bland annat muskler, blodkärl, leder och immunsystem. Stela värkande leder, ont i ländryggen och dålig rörlighet är ofta ett resultat av nedsatt blodcirkulation. Kalla händer och fötter är också typiska kännetecken på dålig cirkulation, att se till att din blodcirkulation är optimal är den bästa garantin för ett långt aktivt liv. För att öka din blodcirkulation krävs motion och bra kost, gärna i kombination med Flexovital+Rödbeta.

Varje tablett innehåller aminosyrorna L-Arginine och L-Citrullin, Rödbetsextrakt, Rosenrotextrakt samt Magnesium och C-Vitamin. Dessa naturliga ämnen finns idag i storsäljande produkter världen över men FLEXOVITAL+Rödbeta är den enda som kombinerar dem i en och samma produkt.

vitaminer man och kvinna

Bra för leder, blodkärl och muskler

Ledvärk och muskelvärk kan komma plötsligt, speciellt när din kropp blir äldre. Den fungerar inte som den gjort förut och det känns hopplöst att försöka göra någonting åt det. Jag förstår den känslan. Lederna och musklerna är känsliga och någonting kan lätt gå fel. Det kan vara din armbåge, ditt vänstra knä, din högra fot eller hela din rygg. Ofta är nedsatt blodcirkulation anledningen till detta. Om du kan förbättra blodcirkulationen så kommer det att påverka kroppen mycket positivt.

När vi rör oss får hjärtat arbeta och pumpa runt blodet i kroppen och det hjälper till att hålla blodkärlen elastiska så att cirkulationen fungerar bra. Motion i kombination med Flexovital+Rödbeta kan hjälpa dig med dina problem.

Flexovital togs fram 2004 av ett team som leds av Professor Bengt Fellström vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Det var den Nobelprisbelönade upptäckten från 1998 om Kväveoxid som en signalmolekyl i blodomloppet som är grunden till Flexovital. Kväveoxiden håller blodkärlen mjuka och elastiska så att blodet cirkulerar bättre och blodtrycket hålls normalt. Rödbetan innehåller nitrat som kroppen bildar kväveoxid ifrån och det är anledningen till att många dricker rödbetsjuice och tycker att det fungerar så bra.

Alla Vitaminer du behöver för dagen

Snabb och enkel hemleverans

Vitaminer som boostar immunförsvar

Fri Frakt

1000 – tals nöjda kunder

Våra produkter är bra på riktigt

Vi har specialiserat oss på kosttillskott för vuxna, barn samt djur i över 20 år, vilket har gett oss enorm erfarenhet om vad som är viktigt för en välfungerande kropp oavsett ålder och om du är människa, häst eller hund. Med den erfarenheten tog vi fram produktfamiljen VitaBeaner. Vi har vitaminer och mineraler som täcker hela ditt barns rekommenderade dagliga intag. Med vetskapen om att familjelivet inte alltid är lätt att få ihop vill vi underlätta ditt livspussel och leverera naturligt goda vitaminer som dina barn aldrig kommer tacka nej till.

Dela Oss:

Bioconcept
4.7/5
kosttillskott